MEZUNLARIN İSTİHDAMININ İZLENMESİ VE KARİYER OFİSİ

Sevgili Mezunlarımız

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminden itibaren faaliyetlerine başlamış olan Mezunların İstihdamını İzleme ve Kariyer Ofisinin amacı; siz değerli mezunlarımızın katılımlarıyla, birlikte yapacağımız çalışmalarla Yüksekokulumuzun gelişimine katkıda bulunmaktır.

Sizler ve öğrencilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak, bilgi birikimlerinizle öğrencilerimizin kariyer gelişimine katkıda bulunmanıza aracılık etmektir. Ayrıca Yüksekokulumuza gelen eleman taleplerini, iş değişikliği düşünen mezunlarımıza ileterek iş değişikliği konusunda yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Yüksekokulumuz olarak, iletişimimizin sürekliliğini sağlamak, bağlarımızı güçlendirmek ve mezunlarımızın birbirleriyle ilişkilerini geliştirmek amacıyla sizleri üye olmaya davet etmekten onur duyuyor ve hepinize başarılar diliyoruz.

Mezunlar iletişim anketi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 01.03.2021