MEZUNLARIN İSTİHDAMININ İZLENMESİ VE KARİYER OFİSİ

Sevgili Öğrencilerimiz

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminden itibaren faaliyetlerine başlamış olan Mezunların İstihdamını İzleme ve Kariyer Ofisinin amacı; sizleri Yüksekokulumuzda düzenlenecek olan kariyer günlerinde sektör temsilcileri ve mezunlarımızla bir araya getirerek kariyer planlamalarınıza rehberlik edecek bilgileri paylaşmak ve iş dünyasına hazırlanmanıza yardımcı olmaktır.

Ayrıca Ofisimiz, Yüksekokulumuza gelen eleman taleplerini sizlere ileterek, işe yerleşmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Yüksekokulumuz adına hizmetlerimizden yararlanmak isteyen mezun adayı olan öğrencilerimizi, iletişimimizin sürekliliğini sağlamak amacıyla sitemize üye olmaya davet etmekten onur duyuyor ve hepinize başarılar diliyoruz.

Öğrenci iletişim anketi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 01.03.2021